Az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi tájékoztató

Debrecen fatelep

A Gyulyás-fa Kft. által létrehozott debreceni fatelep hatalmas faanyag választékkal várja vevőit. Cégünk 2003-ban alakult családi vállalkozásként. Fő tevékenységünk  fenyő-és fűrészáru kereskedés volt, azonban mára a faanyagok kereskedése és előállítása mellett partnereink segítségével hatalmas építőanyag kínálattal is rendelkezünk, vaamint vállalunk kivitelezéseket.

Fatelep Debrecen

Fatelep Debrecen - rétegragasztott gerenda

2013-ban az általunk gyártott új termék, a rétegragasztott gerenda széles körben elterjed, magas minősége és tartóssága miatt, melyet a speciális előállítási eljárásnak köszönhet. A gyártási folyamat végén a ragasztott gerendákat 1- osztályú bútorminőségű , csiszolt deszkákkal van burkoljuk. (Termékünk rendelkezik Minőségi Tanúsítvánnyal is. A bevizsgálás a soproni Nyugat-Magyarországi Egyetem Erdészeti és Faipari Vizsgálólaboratóriumában történt, ahol jó minősítést és GL 24 besorolást kaptak.) A  ragasztott gerendákra évről évre egyre nagyobb a kereslet, melynek kiszolgálásához bővíteni kellett cégünk kapacitását. 2016-ban megnyertünk egy európai uniós fejlesztési pályázatot ( GINOP-1.2.2.-15 ) melynek segítségével öt új – ragasztott gerenda gyártásához szükséges – faipari gép beszerzése valósult meg. 2017-ben még egy nagy változás történt cégünk életében. Az egyik nagy partnercégünk, a PanManFa Kft. tulajdonosa társtulajdonos lett a Gulyás-Fa Kft-ben, aki felismerte ennek az egyedi terméknek a jelentőségét és még nagyobb piacot tud számára biztosítani. Általa termékünk eljut az ország távolabbi részeibe és a határon túlra is, és a bővülésnek köszönhetően mára már több nagy fatelephelyről tudjuk kiszolgálni vevőinket. ( Telephelyeink: Debrecen fatelep, Kunszentmárton fatelep, Üllő fatelep - Budapest fatelep, Maglód fatelep). Faanyag és építőanyag kiszállítása mellett szakembereinkkel kivitelezést is vállalunk az ország több pontján, mind lakossági, mind közszolgálati és ipari téren. A kivitelezést saját termékeinkkel, és azok beszerzésének logisztikájával vállaljuk együtt, így kedvezőbb áron, gyorsabban teljesíthetjük megrendelőink igényeit. Debreceni fatelepünk mellett szauna kiállítótermünk is megtekinthető, különböző szauna építőanyagokkal, kályhákkal és kiegészítőkkel.


Termékeink (fa-és építőanyagok)

Fenyő fűrészáru gyártása ( luc és borovi fenyőből ) az építőipar számára – gerendák, cseréplécek, deszkák, hajópadlók, szélezett és szélezetlen kerítéselemek, valamint asztalosipari alapanyagok, termékek -  műszárított faanyagok, ragasztott táblák, ajtó-és ablakfrízek, lépcsőlapok, korlátelemek – előállítása. OSB, rétegelt lemezek, szigetelőanyagok, csatornarendszerek, tetőfedő anyagok, szauna kiegészítők és kályhák, teraszburkolatok, rétegragasztott gerendák.


Szolgáltatásaink (építőipari kivitelezés)

Szauna építés Debrecen és környékén, Budapesten és környékén, tetőépítés debrecen, tetőcsatorna építés Debrecen és környéke, szigetelés Debrecen és környéke, faházépítés Debrecen és környéke.


Elérhetőségünk (Debrecen fatelep)

Ha ön Debrecenben vagy annak környékén él, látogasson el debreceni fatelepünkre és tekintse meg széles termékkínálatunkat.
H - 4002 Debrecen fatelep, Fülehalmi utca 1. (Fülehalmi utca és Böszörményi út sarok)
Dede László telepvezető, 06-20/589-1606,  fatelep debrecen nyitvatartás: H-P 8:00-16:00, szombat 9:00-13:00, vasárnap zárva.

Fatelep Debrecen

Látogasson el debreceni fatelepünkre és tekintse meg széles termékkínálatunkat.

tekintse meg kínálatunkat online is!