Az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi tájékoztató
Jelenleg az epítőanyagok ára napi szinten változik. A feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek! Az aktuális árakról kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken.

Három kiváló fa teraszburkolat típus

Aki szereti a nyáresti átbeszélgetett éjszakákat, nagy kinti evéseket, vidám sütögetéseket, meghitt olvasgatást, akkor azok pontosan tudják, hogy erre a célra a legalkalmasabb színtér a terasz. A "nyári nappalinak" nevezett fedett vagy nyitott pihenőhely nagyon hasznos, hiszen tavasztól őszig fogadhatjuk itt vendégeinket, relaxálhatunk, napozgathatunk vagy egyszerűen csak élvezhetjük a levegő mozgását.

A kültéri fa teraszburkolat természetes megjelenést, melegséget és otthonos hangulatot sugároz, szinte a mindennapok "nyugalom szigeteként" fogható fel. Éppen ezért ha teraszépítésre szánjuk el magunkat, akkor a lehető legjobb lehetőségek közül válasszuk ki igényeinknek megfelelő teraszburkolat típust. Fa esetében három jellemző termékből érdemes választani, melyeket cikkünk további részében mutatunk be!

A fa teraszburkolatokról általában

A kültéri viszonyoknak kitett fa teraszburkolat legfontosabb jellemzője, hogy ellenáll az UV sugárzásnak, esőnek és hónak. Szerkezete tartós, így a korhadás és rovarok nem tudnak kárt tenni benne. Összességében így kimondhatjuk, hogy a megfelelő kezelés mellett, egy hosszú élettartamú anyagtípus kerülhet csak szóba, melyet a gyártók külön speciális eljárásokkal állítanak elő.  Ezek a kezelések a fa szerkezetét keményítik, stabilabbá teszik, így például vizes környezetben kevesebb vizet tud az anyag felvenni, száraz környezetben pedig kevesebbet fog leadni. A burkolat ezért nem változtatja méretét, nem mozog, csavarodik és vetemedik. A kezeléseket főleg Európai fákon szokták elvégezni.


Mikrobordázott fa teraszburkolat

MIKROBORDÁZOTT FA TERASZBURKOLAT

Ez a fa kültéri burkolat típus általában vörösfenyőből készül, mely a legtartósabb épületfa. kezelésének köszönhetően egy sima, szálkamentes faanyagot állítanak elő. A felületet bordázással teszik moderné és csúszásgátlóvá. Utóbbi miatt előszeretettel használják tavak és kerti medencék mellé. Megfelelő gondozás mellett sokáig ellenáll a zord időjárásnak, esőnek, hónak és az UV káros hatásainak.

 Mikrobordázott teraszburkoló termékek

- 21 x 146 x 4000 mm, ABC, Vörösfenyő teraszburkolat
- 27 x 146 x 4000 mm, ABC, Vörösfenyő teraszburkolat


Telített fa teraszburkolat

TELÍTETT FA TERASZBURKOLAT

A borovi fenyőbe egy biológiailag aktív (élőszervezetre nem káros) vegyületet préselnek magas nyomáson. Ezzel a telítési eljárással védik a fát a korhadástól, vetemedéstől és kártevőktől. Ára magasabb a hagyományos kezeletlen fáénál, azonban  nyolcszor hosszabb élettartammal rendelkezik. A fa burkolat felülete sima és rendkívül esztétikus.   

 Telített fa teraszburkoló termékek

- 27 x 121 x 4000-5000 mm, AB, Szibériai Borovi teraszburkolat, Telített


Thermowood teraszburkolat

THERMOWOOD TERASZBURKOLAT

A Thermowood teraszburkolatot környezetbarát, vegyszermentes hőkezeléses eljárás során teszik rendkívül ellenállóvá. Így válik az egyik legtartósabb teraszburkolattá. A kezelésnek köszönhetően a fa különleges, sötét színt kap. 

Thermowood teraszburkoló termékek

- 26 x 117 mm x 3600 - 5000 mm, AB, klipszes
- 25 x 140 mm x 3600 - 5000 mm, B, klipszes, teraszcsavaros

Fedezze fel fa teraszburkoló termékeinket! Kérjen árajánlatot kiszállításra, kivitelezésre!

Most a Gulyás-Fa Kft. fatelepein nemcsak az építkezéshez szükséges összes faanyagot szerezheti be, de számos kiváló minőségű kiegészítő terméket is rendelhet! Ecsetek, festékek, lakkok, impregnálószerek és olajok nagy választékából választhatja ki a legmegfelelőbbet. Igény esetén kivitelezést vállalunk!

 tekitnse meg fa teraszburkolatainkat!

 Fa teraszburkolat Cserkeszőő, Fa teraszburkolat Budapest, Fa teraszburkolat Debrecen, Fa teraszburkolat Kunszentmárton, Fa teraszburkolat Pest megye, Fa teraszburkolatok, Thermowood teraszburkolat, mikrobordázott teraszburkolat, Prémium terasz építés, luxus terasz.