Az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi tájékoztató

Koronavírussal kapcsolatos felhívás!

A koronavírus egyre gyorsabb terjedése miatt fontosnak tartjuk, hogy óvjuk vevőink és dolgozóink egészségét, miközben továbbra is szeretnénk magas minőségben kiszolgálni vásárlóink igényeit. Az áru kiszállítás zavartalanul működik!  Nyitva vagyunk, de kérjük Önöket, hogy a megrendelésüket elsősorban e-mailben (info@gulyasfa.hu), vagy telefonon 06 30 458 2134 telefonszámon adják le.

Vigyázzunk egymásra!

a Gulyás-Fa Kft csapat


Kérjük vegye figyelembe, hogy a fa anyag kalkulátor számítása csak kalkuláció! Az euró folyamatos változása miatt, a kalkulált ár jelenleg nem számít ajánlattételnek! 

 

Az érdeklődés elküldésével nem történik meg egyidejüleg a megrendelés. Amint Ön elküldi érdeklődését, mi keresni fogjuk a további egyeztetésekkel kapcsolatban.


Ikonok jelentése:

Impregnálás Impregnálás (fűrészáru faanyagot gomba és rovarvédelem látjuk el) Ára: 8.400 Ft / m3
   
Gyalulás Gyalulva (fűrészáru faanyagot gyaluljuk) Ára: 42.500 Ft / m3


Extra méret is rendelhető, ezzel kapcsolatosan kérem keressen fel minket elérhetőségeink egyikén. info@gulyasfa.hu | 06-30/458-2134

Online árajánlatkérés

* jelölt mezők kitöltése kötelező!

Fűrészáru típus Hossz db m3 / fm Br. egységár Br. anyagár
     
Anyagár összesen: 0 Ft
Impregnálás ára: 0 Ft
Gyalulás ára: 0 Ft
ÖSSZESEN: Bruttó 0 Ft
Felhívjuk figyelmét, hogy a megrendelés végösszege a megjegyzés ablakban kért termékek árát, valamint a kiszállítás díját nem tartalmazza! Ezen összegek a visszaigazolásban kerülnek feltüntetésre és a megrendelést akkor tekintjük véglegesnek amikor a visszaigazolásban szereplő végösszeg az Ön részéről is elfogadásra kerül.
Kalkuláció nyomtatása
Árajánlatkérés esetén egyedi ajánlatot adunk