Az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi tájékoztató

Faáru országos kiszállítása cégeknek:

Számunkra fontos meglévő és leendő partnereink maximális elégedettsége, mind az általunk beszállított termékek, mind pedig a gyors és hatékony ügyintézés terén.
Éppen ezért a Gulyás-Fa Kft. kiszállítási szolgáltatásával és ügyfélcentrikusságával segít abban, hogy Ön arra tudjon koncentrálni ami a legfontosabb: vevői kiszolgálására. Nem kell bajlódnia a logisztikával! Partnereink számára fejlett szervezeti és termék ellátási szolgáltatást nyújtunk az ország egész területén!
Folyamatosan várjuk viszonteladó nagy- és kiskereskedők  jelentkezését, akik szeretnének vállalkozásuk számára egy stabil és megbízható beszállítói háttért biztosítani! Kérjen részletes árajánlatot online árajánlatkérő rendszerünkön keresztül és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!


Faáru országos kiszállítása magánszemélyeknek:

Nagyobb mennyiségű- és méretű fatermék szállítása személyautóval nem megvalósítható.
Éppen ezért rendelkezésre állunk a megvásárolt fűrészárú kiszállításában saját teherautóinkkal. A kiszállítási díj függ a faanyag mennyiségétől,
és a kiszállítási cím telephelyünkről számított távolságától. Nagyobb mennyiségű faanyag rendelése esetén azonban akciós áron szállítunk!
Kérjen ingyenes árajánlatot online árajánlatkérő rendszerünkön keresztül és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

rétegragasztot fagerenda előnyeiEgyszerű ügyintézés
rétegragasztot fagerenda előnyeiGyors és megbízható kiszolgálás
rétegragasztot fagerenda előnyeiKomplex szállítási megoldások


Fatermék országos kiszállítása


Egész ország területére vállalunk faanyag szállítást.

ONLINE ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Kulcsszavak, melyeken elérhetőek vagyunk:

Faárú kiszállítása nagytételben, fakereskedelem, rétegragasztott gerenda gyártása és országos kiszállítása, egyutas raklap gyártása és országos kiszállítása, rönkfűrészelés, faáru nagykereskedelem