Az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi tájékoztató

Kiváló minőségű rétegragasztott fagerenda gyártása

A rétegragasztott fagerenda az egyik legtartósabb faipari anyag, mely kiváló minőségét az előállítás során alkalmazott modern technológiának köszönheti.  A rétegragasztással készült fagerendákat cégünk 2013 óta gyártja és forgalmazza. Nagy sikerének és a megnőtt keresletnek köszönhetően a rétegragasztott fagerenda gyártása mára már a Gulyás-Fa Kft. egyik fő profiljává vált. Nagy mennyiségben gyártunk és szállítunk ki rétegragasztott fagerendát partnereink és leendő partnereink megrendelésére országszerte.


Hogyan lett az egyik legsikeresebb termékünk a rétegragasztott fagerenda?

A rétegragasztott fagerenda legfőbb előnye, hogy jóval időt állóbb a normál fagerendáknál. Kiváló minősége a ragasztott technológiában rejlik, mely során egy speciális ragasztó anyag összefogja a fa rétegeket. Ennek köszönhetően az így létrejött ragasztott fagerenda nem csavarodik, nem reped meg olyan könnyen, jobb műszaki tulajdonságának köszönhetően pedig nagyobb fesztávokat is könnyedén áthidal.

Mivel az összeragasztás különböző méretű  faanyagokból történik, a hosszát egyedi igényeknek megfelelően tudjuk kialakítani. A gyártási folyamat végén a gerendákat beburkoljuk I. osztályú, szép erezetű, gyalult, csiszolt deszkákkal, ezáltal termékünk bútorminőségű lesz.

Rétegragasztott gerenda felhasználása, további előnyei:

rétegragasztot fagerenda előnyei Alacsony nedvességtartalom: ha rétegragasztott fagerendával dolgozik, vetemedéstől nem kell tartania, hiszen nedvességtartalma nagyon alacsony!
rétegragasztot fagerenda előnyei Nagy teherbírás: ugyanakkora terhelést kisebb keresztmetszetű rétegragasztott fagerenda is elbír a normál fagerendákhoz képest.
rétegragasztot fagerenda előnyei Könnyűszerkezetes házak megépítéséhez ideális alapanyag, nem csavarodik el, amely idővel statikailag meggyengítené a vázszerkezetet.
rétegragasztot fagerenda előnyei Költséghatékony
rétegragasztot fagerenda előnyei Esztétikus: kerti bútorok, szaletlik, teraszok, födémek és tetőszerkezet építésére is ideálisak hiszen időtállósága miatt nem jelennek meg rajta repedések.
rétegragasztot fagerenda előnyei Környezetbarát: a rétegragasztott fagerendák előállításához nincs szükség fák kivágására! A rétegragasztott fagerenda a fatelepeken megmaradt  faanyagok feldarabolásával és összeragasztásával készül.

A rétegragasztott gerenda alapanyagai:

rétegragasztot fagerenda előnyei Lucfenyő műszaki tulajdonságai: importfa, fája rugalmas és szívós alapanyag, megmunkálása könnyű, felületkezelhető, jól pácolható
rétegragasztot fagerenda előnyei Borovi fenyő műszaki tulajdonságai: Európában az egyik legelterjedtebb fafaj, tartóssága és szilárdsága nagyon keresett. Jól telíthető, ragasztható és felületkezelhető.
rétegragasztot fagerenda előnyei Tölgy műszaki tulajdonságai: szilárd, nehéz és kemény faanyag. Kopásállósága és tartóssága miatt igen megbecsült.
rétegragasztot fagerenda előnyei Bükk műszaki faipari tulajdonságai: nagy szilárdságú, kemény, mégis rugalmas fafaj, mely nagyon szívós.
rétegragasztot fagerenda előnyei Nyár műszaki tulajdonságai: szilárdásga alacsony, de megfelelően rugalmas.

Az alábbi méretű rétegragasztott gerendákat raktárról, vagy 1-2 munkanapos vállalási határidővel tudjuk biztosítani:

BSH rétegragasztott gerendaBSH osztrák rétegragasztott gerenda,13,5 m hosszú

rétegragasztot fagerenda előnyei   8 x 12 cm   8 x 16 cm
rétegragasztot fagerenda előnyei 10 x 10 cm   10 x 12 cm   10 x 14 cm   10 x 16 cm   10 x 20 cm
rétegragasztot fagerenda előnyei 12 x 12 cm   12 x 16 cm
rétegragasztot fagerenda előnyei 14 x 14 cm  
rétegragasztot fagerenda előnyei 16 x 16 cm   16 x 24 cm   16 x 32 cm
rétegragasztot fagerenda előnyei 20 x 20 cm   20 x 24 cm

kérjen ingyenes árajánlatot!


BSH rétegragasztott gerendaSaját üzemben gyártott rétegragasztott gerenda,1-10 m hosszú.

rétegragasztot fagerenda előnyei 7,5 x 12 cm
rétegragasztot fagerenda előnyei 7,5 x 15 cm
rétegragasztot fagerenda előnyei 10 x 10 cm                      
rétegragasztot fagerenda előnyei 12 x 12 cm                       
rétegragasztot fagerenda előnyei 15 x 15 cm
rétegragasztot fagerenda előnyei Egyedi méret - Saját üzemünkben az Ön igényeinek megfelelő egyedi méretű rétegragasztott gerendák gyártását is vállaljuk. Saját gyártású rétegragasztott gerenda alapanyagai: lucfenyő, borovi fenyő, tölgy, nyárfa. 
Gyártási idő: 10-12 munkanap
 
 
kérjen ingyenes árajánlatot!
 


Rétegragasztott gerenda szállítása az ország egész területén

Üllői és kunszentmártoni fatelepünkről az összes környékbeli településre akciósan vállalunk kiszállítást! Természetesen az ország bármely pontján igényelheti szolgáltatásunkat, a kiszállítási költség a termékmennyiségtől és távolságtól függ. A termékeket forgalmazó partnereink fatelepeiről is szállítunk.

Rétegragasztott gerenda szállítása

További információ


Kivitelezés-tervezés Magyarországon és külföldön

Rétegragasztott gerendák gyártása és kiszállítása mellett, nagyszabású épületek megépítéséhez nyújtunk kivitelezési szolgáltatást. Az elmúlt években olyan kiemelkedő referenciákat is magukénak tudhatunk, mint az Esztergomi Bazilika - Fehér torony, a Veszprémi Gulya Dombi Kilátó vagy a Belga Lovarda hatalmas csarnoka. Szakmai tudásunk, mely a nyersanyag gyors előállításával és a szervezett felépítéssel párosult, számos hazai és külföldi megrendelőt töltött el maximális elégedettséggel.


Rétegragasztott fagerenda gyártása szállítása


Rétegragasztott fagerenda gyártást, kiszállítást, építészeti kivitelezést vállalunk.

Kérje ingyenes ajánlatunkat

Kulcsszavak a rétegragasztott gerendára melyeken megtalálhatóak vagyunk:

Rétegragasztott fagerenda, ragasztott fagerenda, rétegragasztott gerenda, ragasztott gerenda, egyedi méretű gerenda, minőségi fagerenda, a legjobb minőségű fagerenda, a legerősebb gerenda a rétegragasztott fagerenda, rétegragasztott fagerenda kiszállítása, rétegragasztott fagerenda gyártása, ragasztott fagerenda gyártás nagytételben, rétegragasztott gerenda gyártás, rétegragasztott fagerenda kiszállítás Üllő és környéke, rétegragasztott fagerenda kiszállítás Budapest és környéke, rétegragasztott gerenda kiszállítás Pest megye, rétegragasztott fagerenda kiszállítás Vecsés, Rétegragasztott fagerenda kiszállítás Monor, rétegragasztott fagerenda kiszállítás Gyömrő, rétegragasztott fagerenda szállítás Maglód, Rétegragasztott fagerenda kiszállítás Gyál, ragasztott fagerenda kiszállítás  Ecser, ragasztott fagerenda kiszállítás Szarvas, ragasztott fagerenda kiszállítás  Öcsöd, ragasztott fagerenda kiszállítás  Jász-Nagykun-Szolnok megye, könnyűszerkezetes ház alapanyag, ragasztott fagerenda gyártás, rétegragasztott fagerenda gyártása, rétegragasztott fagerenda rendelés. Rétegragasztott fagerenda kiszállítás Kunszentmárton és környéke, rétegragasztott fagerenda kiszállítása Kecskemét és környéke, rétegragasztott fagerenda kiszállítása Csongrád megye, rétegragasztott fagerenda kiszállítása Tiszakécske és környéke, rétegragasztott fagerenda kiszállítása Szentes és környéke, Debrecen rétegragasztott gerenda ,ragasztott fagerenda.