Az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi tájékoztató

Szauna építés

A Gulyás-Fa Kft. Magyarország számos partnercégének és magánmegrendelőnek gyárt standard és egyedi méretű luxusszaunákat. (Típusa szerint finn szaunákat, infraszaunákat és kombi szaunákat teljes felszereltséggel: világítással, hangulatfényekkel - specialitásunk a csillagos égbolt-, különböző teljesítményű kályhákkal és infralámpákkal, led technológiával ionizáló sótéglákkal, mérőműszerekkel, luxusszauna üvegekkel.) Kiegészítőink közül a thermowood eljárással kezelt padlécek a legkedveltebbek. A thermowood eljárásnak köszönhetően a szauna padléc egy gyönyörű, elegáns és időtálló szauna fa alapanyaga lesz. A hőkezelés alá vetett szauna faanyagok, a ma ismert egyik legtartósabb faanyagok. Extra falként ajánljuk a himalájai sótégla falat, mely nemcsak nagyon hangulatos megvilágítást biztosít, de párolgása jókékonyan is hat a szervezetre.


Szauna típusok

Szaunáinkat teljes felszereltséggel három fő típusban rendelheti meg. Ismerje meg a hagyományos finn szaunát, mely megfelelő melegítő kályhával kültérre és beltére is építhető. Vagy a manapság nagyon kedvelt infraszunát, mely kisebb helyet foglalva beltérre kiváló választás és igen hatékony energiagazdálkodással rendelkezik. A kombi szaunakabinok pedig az előző kettő szauna típus minden előnyét foglalják magukba. 

finn szaunaFinn szauna gyártása

A standard szaunakabinok mellett egyedi igények alapján gyártunk  kül- és beltéri finn szaunákat, teljes felszereltséggel, egyszerűtől egészen a luxuskivitelig. Számunkra nincsenek határok, minden elképzelést rövid időn belül teljesítjük.

rétegragasztot fagerenda előnyei Hőmérséklet: 60-115 °C
rétegragasztot fagerenda előnyei Nagyobb helyigény

rétegragasztot fagerenda előnyei Izzadság leadás: 90% víz
, 10% méreganyag
rétegragasztot fagerenda előnyei Illatanyag adagolás: felöntéssel

kérjen árajánlatot


infraszaunaInfraszauna gyártása

Manapság igen nagy divatnak örvend az infraszauna, hely- és energiatakarékossága miatt. Felgyorsult világunkban nagyon fontossá vált az egyszerűség és a hatékonyság, ezért csakis a legjobb minőséget választjuk, mely funkcionális kiválósága mellett az esztétikai követelményeknek is tökéletesen megfelel. Az általunk épített infraszaunák a lehető legrövidebb idő alatt felmelegednek és fejtik ki nagyszerű hatásukat.

rétegragasztot fagerenda előnyei Hőmérséklet: 35-60 °C
rétegragasztot fagerenda előnyei Kisebb helyigény - hálózati feszültségről üzemel - alacsony fogyasztás
rétegragasztot fagerenda előnyei Izzadság leadás: 80% víz, 20% méreganya

kérjen ajánlatot


kombinált szauna
Kombi szaunák gyártása

Az infraszauna és finn szauna tökéletes ötvözete, a két típus minden pozitív tulajdonságával. Ha nem tudja eldönteni melyik típusú szaunát válassza, akkor ezt a különleges kombinált szaunát ajánljuk mely minden igényt kiemelkedően elégít ki.  

rétegragasztot fagerenda előnyei Szaunakályha és infraszauna egyben
rétegragasztot fagerenda előnyei Előfűtést nem igényel (infraszauna)
rétegragasztot fagerenda előnyei Az egész család számára ajánljuk
rétegragasztot fagerenda előnyei Ötvözi mindkét típusú szauna kiváló előnyeit

kérjen árajánlatotSzauna kályha
szauna kályha

Kínálatunkban egyaránt elérhető fatüzelésű szauna kályha és elektromos szauna kályha. Szakembereink segítenek a megfelelő teljesítményű szauna kályha kiválasztásában. Szauna kályhák közül a következő típusok kaphatóak:

rétegragasztot fagerenda előnyei Harvia Vega elektromos szauna kályha 3.6-9 KW
rétegragasztot fagerenda előnyei SAWO NORDEX elektromos szauna kályha 4.5-9 KW

rétegragasztot fagerenda előnyei Narvi Kota Kuru fatüzelésű szauna kályha 8-14 m3

rétegragasztot fagerenda előnyei Harvia M3 fatüzelésű szauna kályha 4.5-13 m3


KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT


 Szauna elemek nagykereskedése kivitelezőknek és magánszemélyeknek

Cégünk hatalmas szauna építőanyag és kiegészítő választékkal rendelkezik. A megrendelt termékeket rövid időn belül kiszállítjuk. Érdeklődni maglódi, üllői, debreceni szauna bemutatótermünkben vagy üllői, maglódi, debreceni és kunszentmártoni fatelepeinken lehet. Látogasson el hozzánk személyesen, vagy kérjen árajánlatot telefonon, emailen.

Szauna gyártás


Finn szauna építése, Infraszauna építése, kombi szaunák, szauna kellékek hatalmas választéka!

kérje ingyenes árajánlatunkat

Szaunával kapcsolatos kulcsszavak, melyeken megtalálhatóak vagyunk:

Szauna gyártás, szauna építés, szauna kivitelezés, szauna építés Debrecen, szauna építés Pest megye, szauna építés Budapest, szauna építés Szeged és környéke, infraszauna építés, kombinált szauna építés, szauna építés Maglód, szauna építés Üllő, szauna építés Gyömrő, szauna építés Pécel, szauna építés Érd, szauna építés Diósd, szauna építés Balaton,  finn szauna építés, szauna kiegészítők, szauna felszerelés, szauna gyártó cég, üvegajtó szaunára, szauna kályha, infralámpa szaunákba, thermowood szauna