Az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi tájékoztató

Rockwool szigetelőanyag táblás kőzetgyapot

Európában az elfogyasztott energia csaknem felét az épületek energiaigénye teszi ki, főleg fűtés-hűtés terén. Éppen ezért különös tekintettel kell lenni a szigetelés fontosságára, hiszen ezzel rengeteg energiát - és ezáltal pénzt is megspórolhatunk.

Hogyan spórolhat pénzt?

A megfelelően szigetelt épület energiatakarékos, mely nemcsak pénztárcáját kíméli, de komfortérzetét is növeli. A szigetelt épület nyáron nem engedi az épületet felmelegedni, míg télen jelentősen csökken a lehűlési folyamat. Mindemellett nemcsak az ingatlan értéke, hanem élettartama is nő.

Miért a ROCKWOOL?

A ROCKWOOL a világ vezető kőzetgyapot gyártója, termékmegoldásainak célja az épületek és a bennük élő emberek védelme. A ROCKWOOL szigetelő kőzetgyapotot nevezik 4 az 1-ben megoldásnak a:
rétegragasztot fagerenda előnyei
kiváló tűzvédelem miatt - a termékek alapvető nyersanyaga a vulkáni tevékenység során keletkező bazaltkő, mely nem ég- ez az amiért természetes módon a ROCKWOOL termékek  megakadályozzák a tűz terjedését.
rétegragasztot fagerenda előnyei hangszigetelés miatt
- számos jó tulajdonsága mellett  a ROCKWOOL kőzetgyapot  az egyik leghatékonyabb hangszigetelő szigetelőanyag.
rétegragasztot fagerenda előnyei a tartóssága miatt - a szigetelő anyag természetes összetételének köszönhetően nem zsugorodik, alak- és mérettartó. Élettartama megegyezik az épület élettartamával.
rétegragasztot fagerenda előnyei fent tarthatósága miatt - fenntartható gyártási módszerekkel, fenttartható anyagokból készült termékcsalád, mely környezettudatos fejlődést biztosít mindenki számára.


Multirock kőzetgyapot szigetelés táblás

Multirock kőzetgyapot - táblás

A Multirock táblás kőzetgyapot  szigetelő lemezek ROCKWOOL feliratos polietilén zsugorfóliába vannak csomagolva, így bálában kerülnek forgalomba, melyek vastagságtól függően különböző m2 - nyi területre elegendőek. A termék legfontosabb tulajdonságai a csomagolóanyagra ragasztott kísérőcímkén is fel vannak tüntetve.Nagyobb mennyiség igénye esetén rendelhető raklapos csomagolásban is!

Közetgyapot méretek

kérjen ingyenes árajánlatot!


Ecowool üveggyapot

 Ecowool üveggyapot - tekercses

Az Ecowool üveggyapot tekercs olcsó megoldás padlásfödémek és mennyezetek hőszigetelésére.A tekercsek polietilén fóliába csomagoltak. 32 tekercs / raklap.
Függőleges helyzetben kell tartani.

Gecsatherm szigetelőanyag

 kérjen ingyenes árajánlatot!


Táblás kőzetgyapot és tekercses üveggyapot rendelhető darabonként, bálákban, raklapon kiszállítva nagyobb mennyiségben.

Keresse különböző típusú hőszigetelő termékeket a Gulyás-Fa fatelepein: Üllő fatelep, Debrecen fatelep, Maglód fatelep, Kunszentmárton fatelep. Környező településekre, valamint az ország egész területére vállalunk kiszállítást, valamint kivitelezést.

Szigetelőanyag


Üveg- és kőzetgyapot kereskedése és kiszállítása!

kérje ingyenes árajánlatukat!

Üveggyapottal- és kőzetgyapottal kapcsolatos kulcsszavak, melyeken elérhetőek vagyunk:

Üveggyapot, kőzetgyapot, Rockwool szigetelőanyag, táblás szigetelőanyag, tekercses szigetelőanyag, Szigetelőanyag kiszállítás, Szigetelés kivitelezés országszerte, szigetelőanyag Debrecen, Szigetelőanyag Öcsöd, Szigetelőanyag Szarvas, Szigetelőanyag Budapest, Szigetelőanyag Üllő, Szigetelőanyag Maglód, Szigetelőanyag Monor, Kőzetgyapot akció, üveggyapot akció.