Az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi tájékoztató

Rockwool szigetelőanyag táblás kőzetgyapot

Európában az elfogyasztott energia csaknem felét az épületek energiaigénye teszi ki, főleg fűtés-hűtés terén. Éppen ezért különös tekintettel kell lenni a szigetelés fontosságára, hiszen ezzel rengeteg energiát - és ezáltal pénzt is megspórolhatunk.

Hogyan spórolhat pénzt?

A megfelelően szigetelt épület energiatakarékos, mely nemcsak pénztárcáját kíméli, de komfortérzetét is növeli. A szigetelt épület nyáron nem engedi az épületet felmelegedni, míg télen jelentősen csökken a lehűlési folyamat. Mindemellett nemcsak az ingatlan értéke, hanem élettartama is nő.

Miért a ROCKWOOL?

A ROCKWOOL a világ vezető kőzetgyapot gyártója, termékmegoldásainak célja az épületek és a bennük élő emberek védelme. A ROCKWOOL szigetelő kőzetgyapotot nevezik 4 az 1-ben megoldásnak a:
rétegragasztot fagerenda előnyei
kiváló tűzvédelem miatt - a termékek alapvető nyersanyaga a vulkáni tevékenység során keletkező bazaltkő, mely nem ég- ez az amiért természetes módon a ROCKWOOL termékek  megakadályozzák a tűz terjedését.
rétegragasztot fagerenda előnyei hangszigetelés miatt
- számos jó tulajdonsága mellett  a ROCKWOOL kőzetgyapot  az egyik leghatékonyabb hangszigetelő szigetelőanyag.
rétegragasztot fagerenda előnyei a tartóssága miatt - a szigetelő anyag természetes összetételének köszönhetően nem zsugorodik, alak- és mérettartó. Élettartama megegyezik az épület élettartamával.
rétegragasztot fagerenda előnyei fent tarthatósága miatt - fenntartható gyártási módszerekkel, fenttartható anyagokból készült termékcsalád, mely környezettudatos fejlődést biztosít mindenki számára.


Multirock kőzetgyapot szigetelés táblás

Multirock kőzetgyapot - táblás

A Multirock táblás kőzetgyapot  szigetelő lemezek ROCKWOOL feliratos polietilén zsugorfóliába vannak csomagolva, így bálában kerülnek forgalomba, melyek vastagságtól függően különböző m2 - nyi területre elegendőek. A termék legfontosabb tulajdonságai a csomagolóanyagra ragasztott kísérőcímkén is fel vannak tüntetve.Nagyobb mennyiség igénye esetén rendelhető raklapos csomagolásban is!

Közetgyapot méretek

kérjen ingyenes árajánlatot!


Ecowool üveggyapot tekercses üveggyapot

A Gecsatherm® VSG1 ECO 10 tekercsekben hengerelt szervetlen üvegszálakból (újrahasznosított üvegből!)  álló, polimerizált gyantával sűrített hőszigetelő anyag,  melyet  1500°C -os off center technológia segítségével állítanak elő. Nem ég, nagyon jól hangszigetel, nem toxikus, kémiailag semleges anyag, távol tartja gombákat és rovarokat. Kiváló páraáteresztő. A Gecsatherm® VSG1 ECO 10 üveggyapot szigetelő anyag minden típusú hő- vagy hangszigeteléshez használható, amely nem esik mechanikai terhelésnek ( például lejtős tetők, szarufák, álmennyezetek, belső és külső falak, nem kör alakú padlók).


Ecowool üveggyapot

 Ecowool üveggyapot - tekercses

Az Ecowool üveggyapot tekercs olcsó megoldás padlásfödémek és mennyezetek hőszigetelésére.A tekercsek polietilén fóliába csomagoltak. 32 tekercs / raklap.
Függőleges helyzetben kell tartani.

Gecsatherm szigetelőanyag

 kérjen ingyenes árajánlatot!


Táblás kőzetgyapot és tekercses üveggyapot rendelhető darabonként, bálákban, raklapon kiszállítva nagyobb mennyiségben.

Keresse különböző típusú hőszigetelő termékeket a Gulyás-Fa fatelepein: Üllő fatelep, Debrecen fatelep, Maglód fatelep, Kunszentmárton fatelep. Környező településekre, valamint az ország egész területére vállalunk kiszállítást, valamint kivitelezést.

Szigetelőanyag


Üveg- és kőzetgyapot kereskedése és kiszállítása!

kérje ingyenes árajánlatukat!

Üveggyapottal- és kőzetgyapottal kapcsolatos kulcsszavak, melyeken elérhetőek vagyunk:

Üveggyapot, kőzetgyapot, Rockwool szigetelőanyag, Gecsawool szigetelő anyag, táblás szigetelőanyag, tekercses szigetelőanyag, Szigetelőanyag kiszállítás, Szigetelés kivitelezés országszerte, szigetelőanyag Debrecen, Szigetelőanyag Öcsöd, Szigetelőanyag Szarvas, Szigetelőanyag Budapest, Szigetelőanyag Üllő, Szigetelőanyag Maglód, Szigetelőanyag Monor, Kőzetgyapot akció, üveggyapot akció.